Reilu ja edullinen kiinteistönvälittäjä Joensuussa

Ota yhteyttä

Yrityksemme välittää edullisesti kaikenlaisia asuntoja, vapaa-ajan kohteita, toimitiloja, tontteja sekä maa- ja metsätiloja Joensuussa ja lähialueilla. Tunnemme toimialueemme perin pohjin, onhan yrityksemme ollut alalla jo yli 20 vuoden ajan – vuodesta 2004. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ystävällistä ja laadukasta palvelua kohtuulliseen hintaan. Kiinteistönvälittäjämme palvelevat luotettavasti niin ostajia kuin myyjiäkin. Kun haluat varmistaa, että kiinteistön osto, myynti tai muut asumiseen liittyvät asiat sujuvat ongelmitta, me palvelemme!

Tukenasi kaikissa asumisasioissa

Olitpa sitten ostamassa tai myymässä kohdetta Joensuun seudulla, me varmistamme, että koko prosessi sujuu mahdollisimman helposti, reilusti ja selkeästi. Teemme parhaamme, jotta myyjät saisivat kohteensa kaupaksi reiluun hintaan ja ostajat pääsisivät muuttamaan unelmiensa kiinteistöön ilman turhia mutkia. Laadimme asiantuntevat arvioinnit ja teetämme arviokirjat kiinteistöistä ja huoneistoista. Järjestämme näyttöjä joustavasti kaikkien osapuolien tarpeita kuunnellen. Lisäksi kauttamme sujuu mutkattomasti ulkopuolisten kauppakirjojen, lainhuutojen sekä kiinnitysten hakeminen.

Ymmärrämme, että kiinteistönvälityksessä on usein kyse suurten elämänmuutosten tukemisesta. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, mikä on heidän arjessaan tärkeintä.

On monta hyvää syytä valita ammattimainen kiinteistönvälittäjä

Kun valitset kiinteistönvälitysalan moniosaajan yhteistyökumppaniksesi, vältyt ikäviltä yllätyksiltä, kuten ylihinnoittelun aiheuttamalta myyntiajan pitkittymiseltä tai vaadittujen paperitöiden myöhästymiseltä. Jos asumisasiat tuntuvat turhauttavan mutkikkailta, on aika tarttua luuriin, kirjoittaa viesti tai tulla käymään toimistollamme Kalevankadulla! 
Ota yhteyttä, niin kokeneiden kiinteistönvälittäjien tiimimme voi hoitaa asiasi kuntoon yhden katon alla.

Asiantuntevaa palvelua kohtuulliseen hintaan

Välityspalkkiomme on 2.48 % ( sis. alv 24 %) kauppahinnasta/velattomasta myyntihinnasta, tai sopimuksen mukaan.


Minimipalkkiomme: Huoneistot 2700 € (sis. alv 24 %). 

Minimipalkkiomme: Kiinteistöt 3000 € (sis. alv 24 %).

 

Kysy edullinen tarjous myös muista tarjoamistamme palveluista!

 

Kohteisiimme voi tutustua kaikkialta Suomesta Oikotie.fi- ja Etuovi.com -palveluissa. Lisäksi saamme alueellisesti säännöllistä näkyvyyttä Karjalan Heilissä.

Myytävät kohteet